El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc guanya el Campionat Territorial Sènior

El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc

El del Pla d'Urgell van vèncer al CB Artesa de Segre per un resultat de 75 a 66 en la gran final disputada al pavelló poliesportiu municipal.

El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc es va proclamar aquest diumenge campió territorial sènior en la final a quatre que es va disputar en el pavelló poliesportiu del municipi del Pla d'Urgell.

La primera semifinal va enfrontar al Maquinària Agrícola Ferro Bell-lloc i el CEP Vallfogona de Balaguer. Els bell-lloquins, dirigits per Miki Calvo, van superar amb claredat al seu rival per un contundent 89 a 53. En l'altra semifinal, molt més disputada, el CB Torres de Segre s'imposava al CB Bellpuig per un ajustat 77 a 73. La gran final doncs, es disputaria entre els dos millors equips classificats al final de la temporada regular.

Diumenge va ser el dia de la gran final. Els dos equips van comptar amb una afició que animava fervorosament i amb esportivitat absoluta. Amb un parcial inicial d'11 a 2, els del Pla d'Urgell semblava que deixarien trasbalsat al seu oponent com havien fet el dia abans en la semifinal contra el Vallfogona; no obstant això, el Torres de Segre encara hi tenia molt a dir. Punt a punt, va anar remuntant en el marcador fins a posar-se per davant al principi de la segona meitat (28-32). Aleshores va ser quan va sorgir el millor Bell-lloc de la temporada, l'equip amb el millor atac i la millor defensa del Campionat, i va capgirar el marcador fins a aconseguir un màxim avantatge de 14 punts (61-47, min. 33) gairebé definitiu. El Torres va lluitar fins al final, aconseguint reduir distàncies en el marcador, però insuficient per evitar que el Bell-lloc aconseguís un merescudíssim títol de lliga que feia anys que se li resistia.