El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc guanya el Campionat Territorial Sènior

El del Pla d'Urgell van vèncer al CB Artesa de Segre per un resultat de 75 a 66 en la gran final disputada al pavelló poliesportiu municipal. 

El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc
photo_camera El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc

El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc es va proclamar aquest diumenge campió territorial sènior en la final a quatre que es va disputar en el pavelló poliesportiu del municipi del Pla d'Urgell.

La primera semifinal va enfrontar al Maquinària Agrícola Ferro Bell-lloc i el CEP Vallfogona de Balaguer. Els bell-lloquins, dirigits per Miki Calvo, van superar amb claredat al seu rival per un contundent 89 a 53. En l'altra semifinal, molt més disputada, el CB Torres de Segre s'imposava al CB Bellpuig per un ajustat 77 a 73. La gran final doncs, es disputaria entre els dos millors equips classificats al final de la temporada regular.

El bàsquet Maquinària Agrícola Ferro de Bell-lloc 1Diumenge va ser el dia de la gran final. Els dos equips van comptar amb una afició que animava fervorosament i amb esportivitat absoluta. Amb un parcial inicial d'11 a 2, els del Pla d'Urgell semblava que deixarien trasbalsat al seu oponent com havien fet el dia abans en la semifinal contra el Vallfogona; no obstant això, el Torres de Segre encara hi tenia molt a dir. Punt a punt, va anar remuntant en el marcador fins a posar-se per davant al principi de la segona meitat (28-32). Aleshores va ser quan va sorgir el millor Bell-lloc de la temporada, l'equip amb el millor atac i la millor defensa del Campionat, i va capgirar el marcador fins a aconseguir un màxim avantatge de 14 punts (61-47, min. 33) gairebé definitiu. El Torres va lluitar fins al final, aconseguint reduir distàncies en el marcador, però insuficient per evitar que el Bell-lloc aconseguís un merescudíssim títol de lliga que feia anys que se li resistia.

comentaris