El cuiner Sergio Torres tasta els atractius de l'Oli i l'Aigua entre Pla d'Urgell i Garrigues
09 de d’octubre de 2019 (22:37 h.)
El reconegut cuiner Sergio Torres, va abandonar els fogons del restaurant Dos Hermanos Torres de Barcelona, que regenta amb el seu germà Javier, per perdre's durant un cap de setmana per terres del Pla d'Urgell i les Garrigues, gaudint amb la seva família dels atractius de la Ruta de l'Oli i l'Aigua, la proposta turística que van impulsar els consistoris de les Borges Blanques i Vila-sana.
La família de Sergio Torres, que va tenir ocasió de menjar en una de les típiques cabanes de volta que abunden a la zona, ha pogut gaudir en primera persona d'un producte turístic dissenyat per relaxar-se i desconnectar de l'estrès de la gran ciutat. Torres, que amb el seu germà és també ambaixador dels olis de les Borges Blanques, ha quedat molt impressionat amb el potencial d'una ruta on la gastronomia cobra un gran protagonisme:
Ens ha encantat l'experiència i ens ha sorprès molt positivament aquesta barreja tan equilibrada de tradicions -explicades amb una tecnologia impressionant-, un entorn natural meravellós i bona taula; sense dubte aviat tindreu al meu germà per aquí