Alea Teatre manté la direcció artística de l'Aquelarre

La festa tindrà lloc el pròxim 31 d'agost i el fil conductor girarà al voltant de 'Lilit', una figura mitològica

Alea Teatre continua al capdavant de l'Aquelarre. Foto: ACN
photo_camera Alea Teatre continua al capdavant de l'Aquelarre. Foto: ACN

 L'Aquelarre confirma la direcció artística al grup Alea Teatre i que aquest any es presenta compartida per dos joves cerverins: Gemma Oriol i Pol Bosch, que estaran al capdavant de l'espectacle central el dissabte 31 d'agost. El fil conductor girarà al voltant de "Lilit", una figura mitològica que ha perdurat en diferents èpoques.

La deessa, relacionada amb la foscor i temuda històricament, reviurà a l'Aquelarre. Serà la 46a edició de la festa del foc i les bruixes que culmina amb l'aparició del Mascle Cabró i la seva gran escorreguda. Unes 30.000 persones hi van participar l'any passat i es van cremar uns 350 quilos de pólvora en diferents correfocs que comencen amb l'encesa de la Universitat i acaben amb el gran Foqueral a Cal Racó.

Gemma Oriol és dissenyadora de moda cerverina i té una àmplia experiència en el món escènic a través del vestuari. Ha creat i dirigit espectacles de teatre en petit format per Dimecres de Centra i ha creat i dirigit coreografies per Teatre Viu durant diversos anys.

Forma part del teixit associatiu cerverí i ha presidit el projecte Vestim Segarra. Pol Bosch repeteix al capdavant de la direcció artística de l'Aquelarre després del debut exitós de l'any passat. Bosch és coautor de Titelles de Dimecres de Cendra els últims tres anys i ha assumit la direcció de Santa Innocència.

Comentaris