El Big Ben rebaixa el preu de les entrades per atraure gent jove

El grup danès Safri Duo farà un concert el dia de la reobertura, el 5 d'octubre 
La discoteca Big Ben reobrirà el proper 5 d'octubre. Foto: Territoris
photo_camera La discoteca Big Ben reobrirà el proper 5 d'octubre. Foto: Territoris

La discoceta Big Ben de Mollerussa obrirà novament les seves portes el proper 5 d'octubre, i ho farà amb el concert del grup danès Safri Duo. Segons ha informat l'empresa propietària del complex d'oci, la firma Búnker, les entrades per la primera festa es podran comprar a partir d'aquest dimecres 26 de juny al web bigbendisco.com amb una rebaixa dels preus inicials, anunciats per la companyia durant el passat mes de febrer.

En aquest sentit, s'apunta que el nou preu serà de 25 euros en el primer tram, una xifra que anirà augmentant a mesura que s'esgotin les entrades disponibles en els tiratges que es posin a la venda. La direcció del Big Ben assegura que l'aforament serà limitat i que es retornarà la diferència de diners a les persones que ja havien comprat les entrades, que tenien un preu de 45 euros (39 euros si es feia la compra en el paquet de les quatre sessions previstes). Totes les persones que ja han comprat entrades s'inclouran automàticament en el primer tram. 

L'empresa assegura que aquesta decisió s'ha pres "per fidelitzar el públic més jove i per garantir el seu posicionament amb una proposta més atractiva". 

L'organització preveu fer tres sessions més el 9 de novembre, el 5 de desembre i el 7 de desembre i apunta que per entrar caldrà ser major de 18 anys. El local, que portava nou anys tancat, tindrà quatre quatre sales amb ambients diferents: seran la Sala Plató, on es podrà escoltar música dels 90 i els 2000, la Sala Planetari, amb música dels 80, la Sala House, on hi haurà música màquina i techno, i la Sala Univers, amb èxits de pop espanyol.

L'empresa Bunker, que va anunciar l'adquisició del complex a finals de l'any passat, està fent feines de conservació i adequació de la discoteca per millorar l'estalvi energètic en un 30% a tot el recinte. Per l'obertura, han anunciat tecnologia audiovisual de pantalles corregudes que emetran imatges en 3D i també el funcionament de la mítica làmpada de la sala gran.

Comentaris