26.09.2022 |

29 I 28 D'ABRIL I 1 DE MAIG

La 33a Fira de Titelles de Lleida ja escalfa motors

L'organització ha rebut 339 propostes per formar part de la programació d'aquesta cita

Fira de Titelles
La 33a Fira de Titelles de Lleida ja escalfa motors

La Fira de Titelles de Lleida posa fil a l'agulla en la 33a edició amb la voluntat de recuperar el seu màxim esplendor repartint espectacles per teatres, places i espais de la ciutat.

El sector de l'espectacle, fortament castigat per la crisis sanitària, necessita més que mai un aparador en el que exposar els seus treballs a programadors i professionals i generar impacte al sector professional de l’art titellaire i de les arts escèniques

La Fira de Titelles de Lleida, única en el seu àmbit en tota la Península Ibèrica, i un referent internacional a nivell teatral, ha rebut 339 propostes d’espectacles per configurar el seu nou cartell de representacions.

Es tracta de 114 han estat propostes catalanes, 114 de la resta de l’estat i 111 internacionals

Si traduïm aquests números en companyies, han estat un total de 303 les companyies que ens han fet arribar els seus treballs, de les quals 110 han estat companyies catalanes, 105 companyies de l’estat espanyol i 88 companyies de països estrangers.

Després de visionar totes les inscripcions, s’ha elaborat la programació que mantindrà la finestra virtual per tal de donar cabuda a més propostes que per raons d’espais no s’han pogut incloure en la programació presencial.

Cartell de la 33a Fira de Titelles

 

La 33a Fira de Titelles de Lleida ja escalfa motors
comentaris