Agroseguro i Fira de Lleida uneixen forces per impulsar la Fira de Sant Miquel

Aquesta col·laboració reforça la visibilitat i el prestigi de la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit
Signatura acord Agroseguro i la Fira de Lleida. Foto: Premsa Fira de Lleida
photo_camera Signatura acord Agroseguro i la Fira de Lleida. Foto: Premsa Fira de Lleida

Agroseguro i Fira de Lleida han signat un acord de col·laboració pel qual la companyia asseguradora patrocinarà diversos elements promocionals de la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit. Aquest acord ha estat formalitzat per Francisco Javier Joana, director territorial d'Agroseguro a Catalunya, i Oriol Oró, director general de Fira de Lleida.

La 70a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 39a edició d'Eurofruit tindran lloc del 26 al 29 de setembre d'enguany. Agroseguro patrocinarà en exclusiva el cartell de la Fira i les invitacions en paper i digitals. A canvi, Fira de Lleida inclourà la imatge d'Agroseguro i enllaços al web de la companyia en diversos formats promocionals, tant físics com digitals.

Javier Joana, director territorial d'Agroseguro a Catalunya ha destacat la importància de la col·laboració amb Fira de Lleida, que va començar l'any 1992. Segons Joana, aquest acord suposa una presència en un esdeveniment firal molt important que aporta contacte directe amb els professionals del camp i ofereix un suport a la pagesia i a la Fira de Lleida més enllà d'una tasca comercial.

El director general de la Fira de Lleida, Oriol Oró, per la seva banda, ha valorat molt positivament el suport sostingut d'Agroseguro a la Fira de Sant Miquel i al sector agrari en general, destacant que aquest suport confereix una gran visibilitat i prestigi a l'esdeveniment.


Agroseguro, l'Agrupació Espanyola d'Entitats Asseguradores de les Assegurances Agràries Combinades, gestiona les assegurances agràries en nom de les entitats asseguradores que formen part del pool de coassegurança, oferint així una cobertura integral i especialitzada per al sector agrari.

Comentaris