Le-Brill, nou patrocinador dels equips femenins del CF Pardinyes

Compromís de la marca lleidatana de productes per l'automòbil per quatre anys
230908_LeBrill_CFPardinyesFemeni
photo_camera La marca lleidatana Le-Brill serà la patrocinadora principal de la secció femenina del CF Pardinyes

Le-Brill, marca lleidatana de productes per l'automòbil, serà des d'aquesta temporada la patrocinadora principal de la secció femenina del CF Pardinyes; segons ho van anunciar aquest divendres, dia 8 de setembre, els responsables de l'empresa i la directiva del club de barri de Pardinyes. L'acord és per quatre temporades; i farà que totes les samarretes dels equips femenins del club llueixin la marca Le-Brill.

Durant la presentació, Jaume Castellà i Antonio Rodríguez va mostrar el seu suport i confiança al Club de Futbol Pardinyes "pel seu treball al barri i sensibilitat amb el futbol femení. Sent pioner a Lleida en aquest aspecte". Per la seva banda, Rafa Gimena i Alexis Aparicio, president i vicepresident del CF Pardinyes, respectivament, van agrair "el suport d'una empresa de casa amb l'esport de barri; manifestant un clar compromís per millorar les condicions en les quals fan esport les nenes i joves de la seva comunitat". Clàudia Reullí, directiva i capitana del Femení Amateur, va assegurar "que comptar amb aquest patrocini dona molta confiança i molts ànims".

Le-Brill és la marca comercial d'Ilerspray, una companyia lleidatana creada des dels seus inicis per professionals amb més de vint-i-cinc anys al món dels productes de cura de l'automòbil, la llar i la indústria. Especialitzada en el sector del formulat i envasat d'aerosols, líquids i gels ambientadors d'alta qualitat, disseny elegant i respectuosos amb el medi ambient. Tot des d'una organització empresarial que combina experiència, joventut i perseverança, enfocada a la necessitat del client i amb capacitat d'adaptació als mercats.

Comentaris