27 de març

La campanya Posa’t la Gorra torna a la Seu Vella per lluitar contra el càncer infantil

Es tracta de la 9a edició d'aquesta gran festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer 

Posa't la gorra torna a la Seu Vella
photo_camera Posa't la gorra torna a la Seu Vella. Fotografia: Paeria de Lleida.

El pròxim diumenge 27 de març, la Seu Vella de Lleida tornarà a acollir la gran festa de la solidaritat 'Posa't la gorra', organitzada per l’AFANOC Lleida.

Aquesta 9a edició arriba amb tota la força i energia, i amb la voluntat de reunir milers de persones per fer costat a les famílies afectades

Aquesta trobada referent està dedicada a la Casa dels Xuklis, el projecte més emblemàtic de l’AFANOC, que enguany celebra els seus 10 primers anys de vida oferint temporalment un recurs per a les famílies que han de desplaçar-se a Barcelona perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

El programa d'actes
La jornada arrencarà a les 10.30 hores, amb l'apertura de portes i l'inici dels tallers i activitats, amb 'Els recicloperats', amb Katakrak Espectacle Spectacular.

De les 11.00 a les 12.00 hores tindrà lloc una sessió d'animació amb batukada, i també en aquella hora, i fins les 13.00 hores, es podrà gaudir d'exhibicions d'Esbart Arrels de Lleida (al Baluard de la Reina) i del Club Aikido Lleida, Taekwondo i Gimnàstica rítimica (a l'interior del temple).

També es podrà gaudir, a la zona del Castell del Rei, d'una descoberta dels Agents Rurals, Tir amb Arc i una exposició ambiental, a càrrec d'IPCENA-EDC.

Al Baluard del Rei, els assistents podran jugar amb l'ambulància, endinsar-se a l'Aula Hospitalària Dr. Antoní Camprodí i els Xuklis, i conèixer la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.A l'espai del Claustre, es podrà gaudir d'un circuit de psicomotricitat i dels aprenentatges del cos de Bombers de Lleida i, a l'espai de la Canonja, endinsar-se a la Casa dels Xuklis.

A l'interior de l'Església, a més, es podrà realitzar un taller de pintura i dibuix, tot aprenent què significa donar sang; també es podrà construir la Casa dels Xuklis, hi haurà l'espai del Plus (Plusfresc de Lleida) i la Cúpula de Leonardo da Vinci.

La música no hi faltarà en aquesta trobada tant especial! A partir de les 11.30 tindran lloc diverses activitats, conduides de la mà dels cantants Kelly Isaiah i Lidia Alberich. Es tracta de l'espectacle 'Anem Amunt!!', dels Atrapasomnis, la lectura del Manifest, el sorteig solidari i la cloenda final.

 

La gorra
Enguany, més exclusiva que mai i d’edició limitada, la gorra d'aquesta trobada ha estat dissenyada per l’artista japonesa Mari Ito.

Un complement que s’allunya dels dissenys de grans marques que fins ara havien participat en la iniciativa i esdevé un objecte artístic carregat de somnis i bons desitjos.

Gorra dissenyada per l'artista japonesa Mari Ito.
Gorra 'Posa't la gorra' dissenyada per l'artista japonesa Mari Ito.

Comentaris