18.08.2022 |

El cinema a la fresca torna a la plaça del Museu de Lleida

L'equipament projectarà un total de 5 pel·lícules els divendres del mes de juliol 

Museu de Lleida
Museu de Lleida
El cinema a la fresca torna a la plaça del Museu de Lleida

El Museu de Lleida recupera aquest mes de juliol el seu cicle de cinema a la fresca apropant al públic una selecció de 5 films de diverses temàtiques protagonitzats per dones.

Cada divendres, a les 22.00 hores, l'equipament projectarà una pel·lícula de la qual se'n podrà gaudir de manera gratuïta

Aquesta cita adreçada als amants del 7è art de totes les edats arrencarà l'1 de juliol amb 'Brave' (2021), film d'animació que narra la història de Merida, la indòmita filla del rei Fergus i la reina Elinor, una hàbil arquera que trenca amb els rols de gènere.

El 8 de juliol serà el torn de 'Hidden Figures' (2016), que apropa la història de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA als inicis dels anys seixanta; 'Una mujer fantástica' (2017) és la tercera proposta, que arribarà el 15 de juliol des de Xile, explicant la història de la Marina i l'Orland, que planegen un futur plegats tot i la diferència d'edat. 

El 22 de juliol es projectarà 'Akelarre' (2020), que transportarà als públics al País Basc del segle XVII en mig de les festes dels boscos i les acusacions de bruixeria.

El punt final al cicle el posarà 'Chavalas' (2021), que narra la història de quatre amigues inseparables a l'adolescència i que s'enfronten a les dones que volen ser.

El cinema a la fresca torna a la plaça del Museu de Lleida
comentaris