13.06.2021 |

LA FESTA ES DIVIDEIX EN DUES FASES, AMB DIVERSES ACTIVITATS AL MATÍ I CONCERTS A LA TARDA

Comença la Festa Major de la Universitat de Lleida

Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL
Vista del campus de Cappont de la UdL des del riu Segre.
Comença la Festa Major de la Universitat de Lleida
El matí d'aquest dijous 6 de maig es dona el tret de sortida a la 25a edició de la Festa de l'Estudiant de la Universitat de Lleida. A partir de les 11.00 hores del matí, se suspendran les classes a la Universitat i s’iniciarà la jornada de la Festa Major dividida en dues fases. En la primera al matí es realitzaran una sèrie d'activitats en els diferents campus i a la tarda, el Campus de Cappont acollirà un seguit de concerts.

Durant el matí, els diversos Consells de l’Estudiantat dels diversos centres han organitzat activitats lúdiques i esportives que s’ubicaran de forma descentralitzada en diferents Campus de la Universitat com el Campus de Cappont, el Campus d’ETSEA o el Campus de Ciències de la Salut. En aquests indrets es realitzaran diverses activitats com el torneig d’escacs Jaque MatEPS, el torneig de vòlei, una sessió de zumba o diversos bingos, un d’ells amb ambientació musical a càrrec de la cantautora Itsagorak i Andrea Quirós, entre moltes altres activitats. Les activitats comptaven amb inscripcions prèvies que ja es troben completes.

Pel que fa a les activitats de tarda, aquestes constaran amb tres concerts, amb aforament limitat, asseguts i amb distàncies de seguretat tot seguint el model d'èxit ja testat a la Festa de benvinguda al curs 2020/2021. Les entrades per assistir als esdeveniments actualment es troben exhaurides també per a les tres sessions.

La MegaPubilla serà la presentadora dels concerts de la #FMUdL2021 i serà també l’encarregada de recordar les indicacions a seguir per fer d’aquesta festa una festa segura en vers la propagació de la COVID-19. La jornada s’iniciarà amb el concert de l’artista valenciana Jazzwoman, seguit d’un concert per part del grup lleidatà Bredda i un darrer concert amb el grup valencià Smoking Souls que posarà punt i final a la Festa Major de l’Estudiantat de la UdL 2021. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració del Consell Social i de la Diputació de Lleida.

Comença la Festa Major de la Universitat de Lleida
comentaris