Detenen un jove a Lleida per quatre robatoris violents

Assaltava les víctimes de matinada amb un grau de violència desmesurada

detenció

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el divendres 16 de juliol, un jove de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Lleida, com a suposat autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació.

La detenció va tenir lloc després d'engegar una investigació a principis de mes al tenir coneixement d'uns robatoris violents a Lleida, tots ells a primeres hores del matí i amb una violència que la policia ha qualificat de "desmesurada".

El detingut hauria robat telèfons mòbils i pertinences diverses a les víctimes

Va ingressar a presó dissabte després de declarar davant el jutge i no es descarta que pugui estar implicat amb més robatoris.

Els dos primers casos coneguts van ser el dia 3 al carrer Sant Martí i al carrer Panera quan, segons els Mossos, el jove hauria intimidat les víctimes, les va fer caure al terra i els va robar els telèfons mòbils.

El tercer fet va passar el dia 9 al carrer Pi i Maragall. Un jove va assaltar una noia que repartia diaris. Després d'agredir-la violentament li hauria robat el mòbil.

El quart fet va passar el dia 10 al carrer Cavallers. En aquella ocasió, l'individu va assaltar una dona que feia esport i, després d'un estira i arronsa, la va fer caure al terra i va intentar robar-li la ronyonera on la víctima guardava les pertinences. En aquesta ocasió el lladre no va aconseguir el seu objectiu.

comentaris