14.06.2021 |

La Diputació de Lleida examinarà 600 aspirants per a personal administratiu

Aquest serà el primer concurs-oposició dels tres previstos que la Diputació ha convocat en la darrera dècada, en els pròxims mesos es convocaran també les proves per a la borsa de treball d'auxiliars administratius, amb 569 inscrits, i per a la borsa d'oficials de Recaptació, amb 304 aspirants
Els tècnics de la Diputació preparen els espais pels examens @Diputació
Els tècnics de la Diputació preparen els espais pels examens @Diputació
La Diputació de Lleida examinarà 600 aspirants per a personal administratiu

La Diputació de Lleida utilitzarà 16 aules de l’Edifici Polivalent de la UdL, al campus de Cappont, per efectuar les proves selectives als prop de 600 aspirants a formar part de la borsa de treball per a personal administratiu de la Diputació i els seus organismes autònoms. El procés de selecció a través d’un concurs-oposició es portarà a terme el pròxim dissabte 20 de febrer, garantint al màxim les mesures higièniques anti-Covid. En total, estan convocades 562 persones, després d’haver quedat excloses 28 que no van acreditar reunir els requisits de titulació previstos en el moment d’obrir el període d’inscripcions el passat mes de juny.

Aquest serà el primer concurs-oposició dels tres previstos amb participació massiva que la Diputació de Lleida ha convocat en la darrera dècada per incorporar nou personal funcionari. En els propers mesos es convocaran també les proves per a la borsa de treball d’auxiliars administratius, amb 569 inscrits, i per a la borsa d’oficials de Recaptació, amb 304 aspirants. Quatre altres borses de treball obertes més especialitzades no compten amb números tan elevats d’aspirants.

Els tècnics de la Diputació preparen els espais pels examens @DiputacióEl president de la Diputació, Joan Talarn, ha posat en valor tant l’esforç del departament de Recursos Humans i del tribunal qualificador per a la creació d’aquestes borses de treball públiques i transparents com el treball logístic per a fer possible l’examen amb totes les garanties sanitàries en el context de pandèmia.

La prova, que consistirà en respondre 40 preguntes d’un temari preestablert, servirà per ordenar, juntament amb els mèrits que s’acrediten en una segona fase, la posició dels aspirants dins de la pròpia borsa de treball, a la qual es recorrerà a l’hora d’incorporar nou personal administratiu a la Diputació. Per poder accedir a aquestes proves, els aspirants han hagut d’acreditar que com a mínim disposen d’un títol oficial de batxillerat o tècnic i coneixements del nivell C1 de català.

Per tal de poder desenvolupar l’oposició amb garanties higienicosanitàries, el departament de Recursos Humans de la Diputació de Lleida habilitarà cinc entrades diferents de l’edifici Polivalent que donen als circuits per accedir a les aules on cada aspirant ja té assignada la seva ubicació. S’establiran controls de temperatura, horaris d’entrada esglaonats, s’obliga a l’ús de mascareta i l’edifici i les aules estaran degudament ventilades.

Les persones que s’examinen podran emplenar un formulari electrònic, al qual accediran a través d’un codi QR que es trobaran a la seva taula, per tal de fer constar les seves dades personals que permetin fer el rastreig en cas que en els dies posteriors algun dels assistents sigui positiu de Covid-19.

La Diputació de Lleida examinarà 600 aspirants per a personal administratiu
comentaris