Down Lleida organitza una 'Tallada de cabells solidària'

La jornada solidària tindrà lloc al carrer Joc de la Bola de Lleida el diumenge 27 de juny de les 10 del matí a la una del migdia

Tallada de cabells solidària DOWN Lleida
photo_camera Tallada de cabells solidària DOWN Lleida

Aquest diumenge 27 de juny totes les famílies de DOWN LLEIDA, que prèviament han reservat cita, participaran en una sessió de tallada de cabells solidària a la perruqueria Style Lleida. L’esdeveniment, organitzat per Style Lleida, compta també amb la col·laboració de les perruqueries Mata Campaña i Lluis Perruquers, així com de l’esteticista Toñi Carmona i la fotografia de Frames Lleida, que farà retrats de les persones en un grafiti preparat per a l’ocasió per Fil Urbs.

Tallada de cabells solidària DOWN LleidaDurant el matí es podrà gaudir de les actuacions de màgia del Mac Centenarius, Cesc Alriols, i la música de Xenia. També hi haurà una taula on poder adquirir productes solidaris, com ampolles reutilitzables, xapes i el llibre de cuina Amb Lleida al Paladar de Sergi Urgelli i Ignasi Boya. L’espai exterior de la perruqueria Style, comptarà amb zones d’ombra gràcies a la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns. Tota la ciutadania està convidada a gaudir de les actuacions i passar un matí de diumenge en molt bona companyia, de 10h a 13h al carrer Joc de la Bola, 24.

Per

comentaris