El dissabte, 19 d’agost els Castellers de Lleida van fer la primera actuació del segon tram de la temporada

Els Castellers de Lleida enceten el segon tram de la temporada

La colla lleidatana encara la segona meitat del curs amb ambició i entusiasme
2Pd4 entrada - Foto: Castellers de Lleida
photo_camera 2Pd4 entrada - Foto: Castellers de Lleida

En la primera ronda, la colla va optar per fer el 3d6. Van aprofitar per estrenar acotxadora, una terça, i nombroses posicions noves a la pinya. El segon castell va ser la Td6. La colla té moltes ganes de fer aquesta estructura amb un pis més, per això va ser que la torre dels lleidatans va ser més pesada del normal. Finalment, van acabar les rondes de castells amb el 4d6, en el qual també s’hi van estrenar bastants castellers i castelleres.

Els de la camisa bordeus també van fer el pilar de cinc en ronda de pilars, aquest cop, amb una alineació diferent de la que ens tenien acostumats. També van fer dos pilars de quatre. La colla treballa constantment per renovar els seus pilaners per poder fer el màxim nombre de pilars possible, tal com vam veure el mes passat a Poble Sec, on els Castellers de Lleida van fer dos pilars de cinc. 

En acabar els pilars, la colla va fer una prova per assajar el 2d7, en la qual van col·locar els dosos. 

Un cop finalitzada l’actuació, les castelleres i castellers de la colla van poder gaudir d’una tarda de convivència i germanor fent una paella popular i un divertit bingo musical. 

Els Castellers de Lleida comencen a preparar-se per l’intens segon tram que els hi espera, amb més de deu actuacions en tres mesos. La següent és aquest diumenge 27 d’agost a Alpicat, amb motiu de la seva festa major. 

El setembre és el mes d’or per la colla lleidatana, ja que en ell s'inicia una cursa contra rellotge de diades de màxims la qual culmina amb la diada de la seva festa major, Sant Miquel. És per això que, com de costum, convidem a tota la ciutat de Lleida i voltants a venir als assajos i descobrir el meravellós món dels castells.

Els assajos de la colla són els dimecres i divendres a les 20h i 21h respectivament, al local dels Castellers de Lleida, al Carrer Lluís Besa n7. A més, duem a terme l’escola de castells els divendres de 20h a 21h, on podràs aprendre tots els conceptes bàsics sobre els castells i a muntar pinyes. També tenim la Comissió de benvinguda que farà sentir com a casa tots els novells i novelles. T'hi esperem!

Ivan Quílez i Bruna Menén

Comentaris