Els locals d'oci nocturn de Lleida podran tornar a disposar de terrassa

D’acord amb les previsions del decret que obliga a tancar aquests locals amb la seva activitat habitual a partir de demà, excepte els que funcionen totalment a l’aire lliure

Els establiments d’oci nocturn podran tornar a demanar llicència temporal com a bars i disposar de terrassa.
photo_camera Els establiments d’oci nocturn podran tornar a demanar llicència temporal com a bars.

L'Ajuntament de Lleida facilitarà que els establiments d’oci nocturn que es veuen obligats a tancar les seves portes amb la seva llicència habitual de bars musicals, sales de festa o discoteques puguin obrir temporalment amb llicència de bar, en l’horari i les condicions fixades per aquests establiments.

El Procicat ha decidit tancar a partir d’aquest divendres els establiments d’oci nocturn, a excepció dels que funcionen totalment a l’aire lliure

Davant d’aquest nou tancament, la Paeria vol donar facilitats perquè puguin mantenir un mínim d’activitat als locals d’un sector econòmic que s’ha vist molt perjudicat per les mesures sanitàries.

Per tant, els establiments d’oci nocturn que demanin la doble llicència podran posar terrassa en el llocs en els quals estigui permès per les ordenances municipals.

Els establiments d’oci nocturn que tinguin la possibilitat de posar terrassa davant del seu establiment hauran de seguir les mateixes normes que qualsevol altre bar i hauran de ser retirades quan les mesures siguin modificades per les autoritats sanitàries.

Per tal de compatibilitzar l'activitat dels locals amb el descans veïnal i atenent a una petició de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAVLL) no es faran més talls de carrers per a facilitar la instal·lació de terrasses durant els caps de setmana.  

comentaris