Els nens Laura Bertran i Sergi Vilanova il·lustren la Nadala d'Enginyers Lleida

El concurs és una iniciativa orientada a fomentar la participació de les famílies dels enginyers i enginyeres en la comunitat col·legial
guanyadora 2023
photo_camera L'obra guanyadora en aquesta edició 2023

Els nens Laura Bertran (7 anys) i Sergi Vilanova (6 anys) –primer i segon premi, respectivament– del 12è Concurs de Dibuix de Postals de Nadal d'Enginyers Lleida són els encarregats d'il·lustrar la nadala del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida d'aquest 2023; una postal amb què l'entitat felicita les festes als seus col·legiats i col·legiades.

El concurs és una iniciativa orientada a fomentar la participació de les famílies dels enginyers i enginyeres en la comunitat col·legial, des d'una perspectiva lúdica i social, alhora que aproximar la professió als infants.

Cicle de Nadal

El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida va inaugurar dilluns passat el Cicle de Nadal d'Enginyers Lleida amb la instal·lació de la 'Bústia Real' a la seu del col·legi i una torronada posterior, amb coca i xocolata pels infants.

Les activitats nadalenques seguiran després Nadal i Sant Esteve, ja que s'ha organitzat un 'Taller de Realitat Virtual' per al dia 28 de desembre, al Cucalòcum (Fira de Lleida. Pavelló 4 dels Camps Elisis) obert a tots els nens i nenes de Lleida.

El Cicle de Nadal clourà el divendres 5 de gener, amb una xocolatada (11 hores) i l'arribada de 'Ses Majestats Els Reis de l'Orient' (12 hores) que ompliran de màgia el col·legi. 

Comentaris