Els Reis Mags d'Orient rebran els infants de Lleida al saló de plens de la Paeria

La cavalcada d'enguany compta amb 11 carrosses i la participació de 21 companyies i bandes de la capital del Segrià

Els Reis Mags d'Orient rebran els infants de Lleida al saló de plens de la Paeria
photo_camera Els Reis Mags d'Orient rebran els infants de Lleida al saló de plens de la Paeria - Foto: Alba Mor (ACN)

El saló de plens de la Paeria de Lleida serà l'escenari on els Reigs Mags rebran els infants de la ciutat que ho desitgin, després dels parlaments al balcó de l'edifici consistorial i la posterior entrega de les claus de les cases de la ciutat per part de l'alcalde Fèlix Larrosa a ses majestats.

Els infants entraran a la sala i hauran d'escollir una de les tres cues habilitades per saludar a Melcior, Gaspar o Baltasar. Segons Larrosa, els Reis Mags rebran als nens i nenes amb la vocació "que la gent conegui la seu de la primera institució de la ciutat".

La rebuda per part de ses majestats als infants de la capital del Segrià es durà a terme després de la tradicional cavalcada, un espectacle itinerant de més de 2 quilòmetres de llargada que enguany compta amb 11 carrosses i la participació de 21 companyies i bandes de Lleida. La Guàrdia Urbana preveu que entre 25.000 i 30.000 persones segueixin la cavalcada on es repartiran unes dues tones de caramels lliures d'al·lèrgens.

Els Reis Mags d'Orient arribaran a la capital del Segrià amb el tren de la línia Lleida-La Pobla de Segur a les 17.05 a l'estació de Lleida-Pirineus per saludar les persones concentrades a la plaça Ramon Berenguer IV i iniciar la tradicional cavalcada que enguany arriba a la 89a edició.

La comitiva engegarà motors a les sis de la tarda i farà camí per Rambla Ferran, l'Avinguda Francesc Macià, l'Avinguda Blondel i l'Avinguda Madrid fins a arribar a plaça Espanya i tornar davant del balcó de la Paeria on ses majestats i l'alcalde faran els parlaments.

El dispositiu de la cavalcada compta amb elements gegants, música i dansa, a més de la participació de més d'un centenar d'artistes i seixanta infants. "Serà un dels grans dies de la ciutat", ha dit Larrosa, qui també ha apuntat que "hem d'estar agraïts als Reixos si ens porten aigua", en relació a les previsions de pluja a les comarques de Lleida durant la celebració de la cavalcada.

Comentaris