02.10.2022 |

DEL 28 DE SETEMBRE AL 2 D'OCTUBRE

Escalfen motors les Festes de Tardor de Lleida

El pregó d’enguany anirà a càrrec del Kelly Isaiah, de la banda reggae Koers

Presentació de les Festes de Tardor 2022. Fotografia: Mario Gascón.
Presentació de les Festes de Tardor 2022. Fotografia: Mario Gascón.
Escalfen motors les Festes de Tardor de Lleida

El dimarts 20 de setembre, es va presentar a Lleida el cartell d'activitats de les Festes de la Tardor 2022, que recuperen la normalitat i el format presencial.

El cartell és obra del dissenyador Rafael Maireles Pérez

El pregó d’enguany anirà a càrrec del Kelly Isaiah, cantant de la banda lleidatana Koers, i tindrà lloc el dimecres 28 de setembre, a les 20.00 hores, a l’escenari de l’avinguda Rovira Roure.

Aquest espai, precisament, serà l’escenari de les revetlles i concerts de Sexenni, Manel, Ratpenades, Koers, Jessica Abu, Band The Cool i les sessions de disc-jòqueis.

Hi haurà dos escenaris més, com són el de la plaça Sant Joan on tindran lloc la passada de lluïment del Seguici, Havaneres (amb Port Bo i Boira), Concert de la Banda Municipal, activitat familiar, Ball de Festa; i el de la plaça Paeria, amb dues ballades de sardanes.

Aquestes Festes apostaran pels horaris conciliadors, acaban les revetlles màxim a la una de la matinada, i la resta d’activitats seran en horari diürn

De la programació destaca el seguici de les Festes de la Tardor, el dia de Sant Miquel, amb sortida des de la plaça Paeria i arribada a la plaça Sant Joan. També la Gran Nit de Foc, amb correfoc infantil i tres bèsties convidades, que tindrà lloc a l’avinguda Blondel.

A la pista Panera hi ha previstes activitats organitzades per la Sirollada, a la plaça del Dipòsit hi haurà activitat conjunta entre AM+ i Grup Cultural Garrigues; a la plaça Cervantes tindran lloc diferents propostes familiars organitzades per l’entitat Ndiatiguia. A més, el col·lectiu Topázio farà la Roda de Capoeira en diferents places del Centre històric.

Les Festes de la Tardor clouran amb un gran Castell de Focs des de la canalització del Riu

Quan el cartell, és obra de Rafael Maireles Pérez (@rafaelforbrands - @pharramaireles) i ha volgut jugar entre les formes tradicionals i modernes. A més, Maireles ha volgut fer partícip un dels llocs més emblemàtics de Lleida, el qual, de moment, es mantindrà en incògnita i que només es pot endevinar amb les coordenades presents a la la part inferior de la peça.

Escalfen motors les Festes de Tardor de Lleida
comentaris