04.07.2022 |

DEL 17 DE JUNY AL 31 DE JULIOL

'Estiu en Viu' omplirà de música, teatre i exposicions la capital de Ponent

El Magnífic Fest by Lleida Music Festival i el festival Fem Banda, algunes de les propostes que formen part del programa

Presentació del programa 'Estiu en viu'
Presentació del programa 'Estiu en viu'
'Estiu en Viu' omplirà de música, teatre i exposicions la capital de Ponent

El dijous 9 de juny, es presentà el programa del festival 'Estiu en Viu', un certamen cultural que se celebrarà del 17 de juny al 31 de juliol en diferents escenaris de la ciutat de Lleida.

Ofereix un ampli ventall de propostes que animen a gaudir de la cultura popular, d'espectacles d'arts escèniques i de música en diferents espais de la ciutat

El cartell està format per una vintena de propostes que es posaran en marxa el divendres 17 de juny amb l'espectacle 'Urban Passarel·la Arpa i dj en directe', a càrrec de Víctor Guersana Dj i Berta Puigdemasa a l'arpa.

Paral·lelament, el cap de setmana del 17 al 19 de juny se celebra el Magnífic Fest by Lleida Music Festival.

També destaca la XV Festa de la Música, que se celebrarà el 18 de juny a la plaça Paeria i el 3r  Ricard Viñes Piano Kids and Youth, que tindrà lloc del 30 al 2 de juliol a l'Auditori Municipal Enric Granados.

En l'àmbit de les arts escèniques i del circ, destaca l'espectacle de circ 'Tartana', amb la companyia Trocos Lucos, i l'espectacle 'Oye Polo', a càrrec d'Oye Sherman i Ana Polo

Les activitats tradicionals i de cultura popular també hi són presents durant l'estiu amb la celebració de la festes tradicionals de Corpus, l'arribada de la Flama del Canigó i la Festa dels Fanalets de Sant Jaume.

A més, al llarg de l'estiu la ciutat de Lleida acull dos importants festivals. D'una banda, el cap de setmana del 17 al 19 de juny se celebra la primera edició del Magnífic Fest by Lleida Music Festival, i del 30 de juny al 3 de juliol tindrà lloc el Fem Banda-XVII Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida.

Finalment, cal destacar les activitats i exposicions temporals que s'han organitzat en els diferents  espais museístics de la ciutat, com el Centre d'Art la Panera, el Museu Morera, el Museu de l'Aigua, el Consorci del Turó de la Seu Vella i també des de Turisme Lleida.

Pel que fa als escenaris, Lleida en Viu visitarà l'Auditori Municipal Enric Granados, el Pati Esteve Cuito del Teatre Municipal de l'Escorxador, l'amfiteatre del Camps Elisis, l'Arboretum i la plaça Barcelona, entre d'altres.

'Estiu en Viu' omplirà de música, teatre i exposicions la capital de Ponent
comentaris