La Fiscalia presenta denúncia pels abusos sexuals continuats a l'Aula de Teatre de Lleida

El diari 'Ara' ha avançat que la denúncia fiscal està dirigida contra l'exdirector del centre Antonio Gómez i dues exdirectores
Imatge d'arxiu de l'entrada a l'edifici judicial de Lleida - Foto: ACN
photo_camera Imatge d'arxiu de l'entrada a l'edifici judicial de Lleida - Foto: ACN

La Fiscalia de Lleida ha presentat denúncia pels suposats abusos sexuals continuats així com per l'omissió del deure d'impedir aquests delictes, que s'haurien produït a l'Aula de Teatre de Lleida. El ministeri fiscal ha tirat endavant el procés judicial després de l'aparició de nous casos i veure indicis de criminalitat que no estarien prescrits i que afectarien més d'una víctima. La Fiscalia ha indicat que la denúncia va contra persones físiques, tot i que per ara no n'ha volgut revelar la identitat o el càrrec que ocupaven al centre. Això no obstant, el diari 'Ara' ha avançat que la denúncia fiscal està dirigida contra l'exdirector del centre Antonio Gómez i dues exdirectores.

El mateix diari indica que la causa contra Gómez se sustenta en el testimoni de dues alumnes de l'Aula, que haurien estat víctimes dels abusos sexuals per part de l'exdirector i professor quan tenien 17 i 18 anys en el marc de les classes al centre.

També segons l''Ara', la denúncia pel delicte d'omissió del deure d'impedir delictes aniria contra dues exdirectores, Mercè Ballespí i Mireia Teixidó.

La Fiscalia ha afegit que la denúncia ha tirat endavant arran del documental 'El sostre groc', l'aparició de noves denunciants així com noves recopilacions de proves dels Mossos d'Esquadra.

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement