ERC a la Paeria de Lleida presenta a Quiñónez la proposta de mòdul cobert d'atletisme i d'espai polivalent

Els republicans subratllen que aquesta iniciativa té un gran interès pel seu impacte en l'àmbit esportiu, urbanístic i en la promoció de la ciutat
Falcó i Estrada amb Jackson
photo_camera Falcó i Estrada amb Jackson

El grup d'Esquerra Republicana a la Paeria de Lleida ha presentat aquest dijous al regidor d'Esports de la Paeria, Jackson Quiñónez, i al coordinador d'Esports de la Paeria, Jordi H. Gómez, el projecte de transformar l'actual baixador d'autobusos de Lleida en un mòdul cobert d'atletisme i altres usos esportius. Els regidors republicans lliurat al regidor una còpia de la proposta arquitectònica elaborada per l'arquitecte lleidatà Manel Gonzàlez Solanes, atleta olímpic a les olimpíades de Los Ángeles el 1984.

El portaveu adjunt d'ERC a la Paeria, Juanjo Falcó, i el regidor encarregat dels temes esportius, Xavi Estrada, s'han reunit amb Quiñónez i Gomez per traslladar la proposta treballada.

Falcó i Estrada han destacat la triple vessant d'un equipament d'aquestes característiques, ja que "permetria tenir un equipament esportiu de primer nivell i donar sortida a les necessitats esportives que té la ciutat, seria un equipament referent pel que fa a regeneració urbanística al cor del Centre Històric de Lleida i, alhora, donaria un salt molt important a la promoció econòmica i turística de la ciutat", ha explicat Falcó durant la reunió. 

Aquesta proposta, ja comunicada a la ciutadania a través del periòdic republicà l'Ideal, serà part d'un procés participatiu per decidir els usos de l'antiga estació d'autobusos, un cop quedi en desús, al gener del 2026.

Comentaris