06.12.2021 |
Territoris.cat

IKEA posarà un punt d'assessorament i venda a Lleida

L'establiment es veurà reforçat amb el punt de recollida que IKEA ja té a la ciutat, situat al polígon industrial Camí dels Frares, a deu minuts en cotxe del nou IKEA Dissenya Lleida, i que permet que els clients puguin anar a buscar les comandes en línia
Imatge del carrer Pi i Margall on s'instal·larà IKEA
Imatge del carrer Pi i Margall on s'instal·larà IKEA
IKEA posarà un punt d'assessorament i venda a Lleida

 IKEA obrirà un punt de venda i assessorament a Lleida al mes de desembre. Es tracta d'un establiment de 180 metres quadrats de superfície situat a l'Eix Comercial. L'objectiu d'IKEA Dissenya és ser més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada i en el que no s'hi pot comprar producte físicament. Aquests punts de planificació ofereixen assessorament per a projectes de disseny, i també s'hi pot comprar per internet i contractar altres serveis, com la recollida, el transport i el muntatge dels mobles. La instal·lació d'aquest format respon a l'estratègia de transformació en la qual IKEA ja es trobava immersa, en la qual la companyia ha doblat les seves vendes digitals.

L'aposta d'IKEA per Lleida s'emmarca dins d'un ambiciós pla estratègic de la companyia que preveu l'obertura de diversos establiments a Catalunya sota diversos conceptes innovadors i de proximitat.

La imatge que tindrà el nou centre IKEA de LleidaA més, l'establiment es veurà reforçat amb el punt de recollida que IKEA ja té a la ciutat, situat al polígon industrial Camí dels Frares, a deu minuts en cotxe del nou IKEA Dissenya Lleida, i que permet que els clients puguin anar a buscar les comandes en línia, així com les que es faran a través del nou punt de venda i planificació.

El juny, IKEA va anunciar una inversió de 150 milions d'euros pels pròxims tres anys amb la que espera generar prop de 750 llocs de treball directes al mercat espanyol. La companyia ja destina part dels seus recursos a incrementar la logística de les botigues i punts de contacte per adaptar-los a la nova realitat, assegurant una xarxa més gran de punts de recollida i un impacte positiu pel medi ambient.

Estem molt contents de la posada en marxa del nou IKEA Dissenya Lleida, un concepte d'èxit que ofereix una atenció del tot personalitzada davant les noves necessitats dels consumidors ha explicat Alberto Fossati, director de mercat d'IKEA Catalunya

IKEA a Catalunya

En aquesta crisi sanitària, IKEA s'ha posat a disposició de les autoritats locals de diversos municipis catalans per fer donació de llits, matalassos i llençols a diversos hospitals. A més, el grup ha lliurat 300.000 mascaretes a l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i Amics de la Gent Gran que s'han distribuït a persones de la tercera edat. La companyia també ha fet donació de 19.000 kg de menjar al Banc d'Aliments de Catalunya que han servit per ajudar a famílies en risc d'exclusió social.

IKEA posarà un punt d'assessorament i venda a Lleida
comentaris