Els empresaris sol·liciten uns 10.000 metres quadrats de sòl de mitjana per a les seves instal·lacions

Inauguren el polígon industrial de Torre Solé de Lleida, que acollirà empreses com Atlas Energia, Seur, Biosca o Scania

Atlas Energia, Seur, Biosca o Scania són part de les empreses que s'instal·laran al polígon industrial de titularitat privada Torre Solé de Lleida, que s'ubica al peu de l'Ll-11 i la variant sud
El promotor del polígon de Torre Solé, Josep Maria Solanes, acompanyat de les autoritats - Foto: Ignasi Gómez
photo_camera El promotor del polígon de Torre Solé, Josep Maria Solanes, acompanyat de les autoritats - Foto: Ignasi Gómez

Un nou capítol en el desenvolupament industrial de Lleida ha estat inaugurat amb l'anunci de diverses empreses destacades, entre elles Atlas Energia, Seur, Biosca i Scania, que establiran les seves instal·lacions al polígon industrial de titularitat privada Torre Solé. La notícia va ser revelada pel promotor del polígon, Josep Maria Solanes, durant un acte inaugural que va aplegar empresaris i autoritats locals.

Solanes ha informat que ja s'ha venut un impressionant 70% del sòl disponible, equivalent a més de 150.000 metres quadrats de parcel·les. Cada empresa, en mitjana, ha sol·licitat aproximadament 10.000 metres quadrats per a les seves instal·lacions, demostrant una clara intenció de créixer i expandir-se a aquest territori.

Part dels terrenys on es podran instal·lar empreses al polígon de Torre Solé a Lleida
Foto: Ignasi Gómez
Part dels terrenys on es podran instal·lar empreses al polígon de Torre Solé a Lleida
Foto: Ignasi Gómez

"Amb la voluntat de créixer i expandir-se al nostre territori", ha afirmat Solanes, destacant l'entusiasme i l'interès que les empreses han mostrat en aquest nou polígon industrial. Aquesta iniciativa marca un esdeveniment significatiu, ja que és el primer polígon industrial que es desenvolupa a Lleida en els darrers 15 anys.

Aquesta inversió i compromís d'empreses com Atlas Energia, Seur, Biosca i Scania no només ofereixen un impuls econòmic a la regió, sinó que també indiquen un clima empresarial saludable i propici per al creixement. Amb aquest nou polígon, Lleida es consolida com una destinació atractiva per a empreses que busquen noves oportunitats d'expansió i desenvolupament industrial. La presència de noms destacats en el panorama empresarial reforça la importància estratègica de Torre Solé com a centre d'activitat econòmica a la regió.

Comentaris