27.11.2022 |

JAM i Bruixa Express arranquen la primera jornada de la Festa Major de l’IEI

La Festa Major de l’IEI seguirà dissabte vinent, 31 de juliol, en què s’han programat dos sessions: al matí hi haurà animació infantil amb Nopatiskos Teatre i Passem una estona, i al vespre, un ball de tarda amb A Kontra Korrent
Concert de Bruixa Express a la Festa Major de l'IEI @IEI
Concert de Bruixa Express a la Festa Major de l'IEI @IEI
JAM i Bruixa Express arranquen la primera jornada de la Festa Major de l’IEI
L'espectacle infantil Le Petit Théâtre Ambulant de la companyia JAM obria aquest dissabte la programació de la Festa Major de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), una proposta artística inspirada en els teatres ambulants del Renaixement. La jornada va continuar amb una sessió de ball que va amenitzar Bruixa Express. També s’han pogut veure els nous gegants de l’IEI, Cabramusa i Asepí, que van ser presentats en societat aquest dijous.

FM IEI-03La Festa Major de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha programat quatre dissabtes d’activitats culturals i lúdiques amb el públic familiar com a gran destinatari i amb l’objectiu d’obrir l’IEI a la ciutadania. De fet, l’escenari de tots els actes és el Pati de l’IEI, reconvertit en envelat per acollir la Festa Major.

Tots els actes són gratuïts i amb aforament limitat, amb inscripció i registre abans de l’inici. A més, s’observen totes les normatives i protocols anti-Covid vigents

Gegants de l’IEI, Cabramusa i AsepíLa Festa Major de l’IEI seguirà dissabte vinent, 31 de juliol, en què s’han programat dos sessions: al matí hi haurà animació infantil amb Nopatiskos Teatre i Passem una estona, i al vespre, un ball de tarda amb A Kontra Korrent. Els actes seguiran el 7 d’agost amb un vermut electrònic amb Nølah_Live i l’animació infantil Contes i trifurques, a càrrec de SAC Espectacles, per acabar el 14 d’agost amb l’obra familiar Quimera, de La Guilla Teatre, i el ball de tarda amb MI&ME.

   

JAM i Bruixa Express arranquen la primera jornada de la Festa Major de l’IEI
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement