Junts insta la Paeria a avançar en la licitació del Mercat de Fleming

El grup municipal també proposa millores a la Factoria dels Reixos per potenciar-la com un reclam singular a Catalunya

Mercat de Fleming (Miquel de Santiago)
photo_camera Mercat de Fleming- Foto: Miquel de Santiago

El grup municipal de Junts a la Paeria ha plantejat a la Comissió Informativa de la Capital Cultural i les Oportunitats diverses qüestions sobre l’estat dels plecs de condicions per la licitació del Mercat de Ronda-Fleming. La regidora de Cultura i de Promoció de la Ciutat, Pilar Bosch, ha informat sobre un canvi de model, que consistiria en fer del Mercat de de Ronda-Fleming un espai de venda i gastronòmic.

En resposta a la valoració que fa el govern sobre la Factoria dels Reixos, el regidor Sergi Grimau ha proposat diverses millores de cara a les properes edicions. Entre d’altres, Junts planteja millorar el sistema de captació de dades a través de les entrades i d’enquestes qualitatives als assistents, amb l’objectiu d’aportar informació estratègica per optimitzar la planificació i captació de públic. Aquesta informació permetria definir una estratègia més acurada per adequar i completar l’oferta per a totes les persones assistents de dins i fora de la ciutat. En aquest sentit, Junts incideix en la necessitat de potenciar la Factoria dels Reixos per tal que esdevingui un element cultural singular que atregui visitants d’arreu de Catalunya.

Per la seva part, la regidora Neus Caufapé també ha preguntat sobre l’estat de la licitació del Cafè del Teatre. Durant la comissió s’ha informat que els plecs estan força avançats i que s’espera poder treure la licitació el més aviat possible. En aquest sentit, Junts vol participar activament en la confecció del model de licitació del Cafè del Teatre, amb l’objectiu que esdevingui un espai de referència i plural dins l’escena cultural lleidatana.

Comentaris