Del 16 al 22 de setembre

1500 ciclistes participen a la pedalada popular de Lleida

Setmana de la Mobilitat a Lleida continua fins a finals de setmana amb activitats com la cursa interurbana de transports
Sortida de la pedalada popular a Lleida - Foto: Mario Gascon Gracia
photo_camera Sortida de la pedalada popular a Lleida - Foto: Mario Gascon Gracia

La pedalada popular de Lleida va reunir el passat diumenge a 1500 ciclistes. Els participants han recorregut itinerari de 9 quilòmetres pels carrers de la capital del Segrià, amb sortida i arribada a l'avinguda Prat de la Riba-Plaça Ricard Viñes. La jornada s'emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat, que s'allargarà fins al 22 de setembre.

El circuit ha comptat amb un avituallament final amb sucs de fruita natural i aigua

Durant la jornada també hi ha hagut espectacles d'animació infantil, un taller de reparació de bicis, la mostra i circuits de bicicletes i sortejos per part de les empreses patrocinadores.

Fins al divendres 22 de setembre

Les activitats de la Setmana de la Mobilitat de Lleida continuaran fins al pròxim divendres. El dimecres se celebrarà la cursa interurbana de transports, encapçalada per l'Associació de Promoció del Transport Públic i l'ATM de Lleida ha organitzat visites a entorns escolars on es realitzaran projectes de Fons Europeus NextGen pensats per a la mobilitat de vianants.

Comentaris