L'Horta de Lleida, nou atractiu turístic amb 26 rutes que convinen

Proposta de Turisme de Lleida que implica a 23 productors i productores locals

Presentació de les 26 rutes turístiques de l'Horta de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.
photo_camera Celler de Sanui, una de les 26 rutes turístiques de l'Horta de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.

La ciutat de Lleida incorpora l'Horta de Lleida dins de l'oferta d'espais patrimonials i turístics.

Ho fa mitjançant l'aliança de Turisme de Lleida i 23 empreses d'aquest indret, que atansen a la ciutadania 26 rutes de natura activa amb la qual gaudir del pulmó de la capital de Ponent.

Itineraris que es poden fer en diferents modalitats (senderisme, trailrunning, ciclisme i cotxe) i que s'adrecen al turisme de natura familiar i en parella

La iniciativa també inclou 8 paquets turístics de cap de setmana perquè els visitants puguin gaudir d'una experiència directa amb els productors i productes de proximitat de l'Horta.

Aquest conjunt de rutes es poden consultar en línia i són un complement al conjunt monumental i cultural de la ciutat. En aquest univers digital es podran descarregar els tracks de les rutes i conèixer vuit productes turístics que acosten els visitants a una experiència personal i directa amb els productors i els productes de l’Horta lleidatana.

26 rutes turístiques de l'Horta de Lleida
Les 26 rutes turístiques de l'Horta de Lleida

Es tracta de la primera vegada que s'aporta obertament per convertir l'Horta de Lleida en un recurs singular de promoció turística, un projecte en clau de sostenibilitat i proximitat molt lligat a la capitalitat de Lleida 2030 Agrobiotech.

Comentaris