29.01.2022 |

Els Mercats de Nadal de Lleida, a punt de donar el tret de sortida

Enguany el Mercat de Santa Llúcia es trasllada al Pati de les Comèdies, a l’Eix Comercial

Mercat de Santa Llúcia de Lleida.
Mercat de Santa Llúcia de Lleida.
Els Mercats de Nadal de Lleida, a punt de donar el tret de sortida

Lleida ultima els detalls perquè, a partir de divendres 3 de desembre, comencin a realitzar-se les diferents edicions dels mercats i mercadets previs a Nadal.

La primera novetat és que el tradicional Mercat de Santa Llúcia, d’arbres de Nadal, figures de pessebre i elements nadalencs es trasllada al Pati de les Comèdies, a l’Eix Comercial.

Des de divendres dia 3 i fins el mateix dia 24 de desembre, diferents casetes es repartiran més de 50 metres lineals d’espai per oferir tota aquesta tipologia de producte propi de Nadal

El mateix divendres 3 de desembre també es dona el tret de sortida al Mercat de Nadal que s’ubicarà a la plaça Vila de Foix, fins el dia 5 de gener. En aquest cas, 8 parades oferiran productes de diferents àmbits propis d’aquestes dates. En aquest context, s’hi inclourà una parada solidària per a ús i promoció de les diferents entitats socials de Lleida.

Per altra banda, el dia 5 de desembre serà el torn del Mercat de la Rambla, que estrena imatge unificada entre totes les parades, i també es vestirà de Nadal. A l’oferta habitual de productes d’antiguitats, col·leccionisme, artesania o filatèlia, s’hi sumarà Turbolover DJ que punxarà peces nadalenques-pop de diferents estils. Tall de veu de Marta Gispert

Des del dia 13 de desembre i fins el 5 de gener també s’instal·larà a la plaça de la Catedral el Mercat d’Artesans, amb 14 parades més de productes artístics i artesanals que tradicionalment complementen aquest espai de mercats nadalencs a l’entorn de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La zona ocupada per aquests tres mercats de Santa Llúcia, de Regals de Nadal i d’Artesans comptarà també amb la tradicional parada de creps per a emportar

Durant el desembre també hi haurà l’edició habitual del Mercat de l’Hort, dissabte 4 de desembre, a la plaça Sant Joan, i dues edicions especials.

La primera, prèvia a Nadal, el cap de setmana del 18 i 19 de desembre i, la segona, prèvia a la setmana de Reis, els dies 2 i 3 de gener.

El Mercat de l’Hort apropa a la ciutadania una vintena de parades dedicades a diferents modalitats de productes de proximitat. Per Nadal, un cop més se sortejarà un lot de productes entre totes les persones que s’atansin al mercat.

A més, es farà difusió de tota aquesta activitat amb les etiquetes #CompremaLleidaperNadal #PerNadalCompraLocal

Els Mercats de Nadal de Lleida, a punt de donar el tret de sortida
comentaris