08.12.2022 |

14 AL 23 D’OCTUBRE

Lleida celebrarà el 10è aniversari del Festival Internacional de Fado de Catalunya

InterFado comptarà amb dos concerts al Cafè del Teatre de Lleida, un concert a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell i un concert a l’Espai Orfeó de Lleida

10è Interfado
10è Interfado
Lleida celebrarà el 10è aniversari del Festival Internacional de Fado de Catalunya

Ahir dimarts 5 d'octubre es va presentar oficialment el cartell de la 10a edició del Festival Internacional de Fado de Lleida, una cita musical que organitza la Fundació Orfeó Lleidatà i l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració especial del Consolat de Portugal a Barcelona, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Supermercats Plusfresc.

Interfado tindrà lloc per desè any consecutiu a Lleida, i per segona vegada també a La Seu d’Urgell, del 14 al 23 d’octubre, i s'articularà amb dos concerts al Cafè del Teatre de Lleida, un concert a la sala Sant Domènec de la Seu D’Urgell, i un concert a l’Espai Orfeó de Lleida.

Com es tradicional, durant les jornades fadistes, es podrà gaudir d'una degustació de gastronomia lusitana amb un taller de cuina portuguesa a la Sala Sunka (Plusfresc) el 14 d'octubre

Enguany l’InterFado comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, vingudes des de Porto, Lisboa i Madrid.

Raul Marques donarà el tret de sortida al festival amb una actuació el divendres 15 d'octubre, al Cafè del Teatre de l'Escorxador. L'artista portuguès presentarà el seu nou àlbum, 'New Lisbon, Arizona'.

El dissabte 16 d'octubre serà el torn d'Ana Roque, que pujarà a l'escenari de l'Espai Orfeó amb 'Fado Inverso', juntament amb João David Almeida i Susana Castro Santos.

Finalment, Fado em trio actuarà el 22 d'octubre a la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell, i el 23 d'octubre al Cafè del Teatre. Trio musical que neix l’any 2013, quan tres joves músics portuguesos descobreixen el desig comú d’explorar els idiomes del Fado i la música tradicional portuguesa d’una manera poc convencional.

10è Interfado

Lleida celebrarà el 10è aniversari del Festival Internacional de Fado de Catalunya
comentaris