28.10.2021 |

Lleida comptarà amb un nou parc per a gossos

Aquest se situarà als Jardins de Francesc Solana, entre els barris de Balàfia i el Secà de Sant Pere

Nou parc per a gossos a Lleida, just davant de l'institut Torre Vicens.
Nou parc per a gossos a Lleida, just davant de l'institut Torre Vicens.
Lleida comptarà amb un nou parc per a gossos

La Paeria de Lleida impulsarà la posada en marxa d'un nou parc per a gossos entre els barris de Balàfia i el Secà de Sant Pere, que dona resposta a les demandes expressades pel veïnat d'aquests dos barris a través dels Consells de Zona per tal de disposar d'àrees d'esbarjo per als seus animals de companyia.

L'espai on se situarà és el dels Jardins Francesc Solana, a tocar de l'avinguda Torre Vicens, davant de l'institut

S'ha buscat un espai públic ampli que pogués encabir aquest parc, que donés servei a tots dos barris i que es trobés allunyat dels habitatges per evitar molèsties.

La previsió és que aquesta obra, que té un pressupost pròxim als 41.000 euros pugui iniciar-se amb pressupost d'enguany i s'acabi l'any vinent, cap al mes de març aproximadament.

L'espai estarà delimitat per una tanca de fusta i comptarà amb bancs, una font i amb jocs d'agility per a l'exercici físic dels gossos, així com un sistema de drenatge i de clavegueram.

Aquesta àrea d'esbarjo per a gossos serà la cinquena a la ciutat, després de les dels Jardins de Maria Mercè Marçal de Cappont, del Parc de Santa Cecília al Centre Històric, la dels Jardins Jaume Magre, al barri de Joc de la Bola–Camp d'Esports, i la dels Jardins Primer de Maig, a la Mariola

Lleida comptarà amb un nou parc per a gossos
comentaris