Lleida deriva els primers temporers a pisos on viuran pagant un lloguer social

És una alternativa residencial que s'estrena enguany i se suma a l'allotjament que s'ofereix al pavelló 3 de la fira

Salvador Miret
Pla obert de la cuina d'un dels pisos de lloguer que Lleida posa a disposició de temporers, el 8 de juny del 2021. (Horitzontal)
photo_camera Un dels pisos de lloguer que Lleida posa a disposició de temporers - Foto: Salvador Miret

Cinc temporers entraran a viure aquest dimarts en un dels habitatges que l'Ajuntament de Lleida posa a disposició d'aquest col·lectiu. Es tracta d'una nova alternativa residencial que la ciutat estrena enguany destinada a persones que arriben per treballar a la fruita.

Aquesta solució complementa l'allotjament d'emergència que la Paeria ofereix al pavelló 3 de Fira de Lleida

Aquests habitatges s'adrecen a temporers que estan treballant, que han de pagar 4 euros diaris de lloguer que han de pagar per l'habitació. En concret, s'ofereixen 18 habitatges repartits per diferents barris de la ciutat, que sumen més d'un centenar de places. Estan cedits per l'Empresa Municipal d'Urbanisme i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

dimarts, 08 juny 2021 13:11Salvador MiretPla obert d'una llitera d'un dels pisos de lloguer que Lleida posa a disposició de temporers, el 8 de juny del 2021. (Horitzontal)Una llitera d'un dels pisos de lloguer que Lleida posa a disposició de temporers - Foto: Salvador Miret

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement