El Lleida Esportiu reforça la seva aposta pel futbol base

El club de la capital del Segrià ha signat un conveni amb la Fundació Esport Lleida per al foment i la pràctica del futbol formatiu
Foto de família amb membres del Lleida Esportiu i la Fundació Esport Lleida - Foto: Lleida Esportiu
photo_camera Foto de família amb membres del Lleida Esportiu i la Fundació Esport Lleida - Foto: Lleida Esportiu

La Fundació Esport Lleida inicia la seva activitat esportiva donant suport al futbol formatiu del Lleida Esportiu. Aquesta entitat s'encarregarà de gestionar els equips de futbol 7 del club de la capital del Segrià. Paral·lelament, el Lleida serà l’encarregat de la gestió dels equips de futbol 11.

Aquesta temporada 2023/2024, La Fundació Esport Lleida i el Lleida Esportiu tindran uns 200 jugadors integrats 11 equips: debutants, prebenjamí (segona divisió), benjamí (segona divisió), aleví B (segona divisió), aleví A (segona divisió), infantil (segona divisió), cadet B (segona divisió), cadet A (primera divisió), juvenil B (primera divisió), juvenil A (preferent), Lleida B (segona catalana).

El coordinador del futbol 11 serà Salvador Cambray i el de futbol 7 serà Joel Mur. Pol Fresneda serà entrenador de porter i Miquel Nadal, preparador físic.

Fundació Esport Lleida

La Fundació va néixer a l'abril d'aquest any impulsada per diferents personalitats vinculades amb el Lleida Esportiu. L'exalcalde Miquel Pueyo, durant la seva presentació, va lloar l'entitat com "una bona eina de participació perquè entre tots els clubs de Lleida continueu promocionant els valors intrínsecs en l’esport".

L'entitat pretén estar al servei de tot l’esport, l’oci i la salut i té la missió d’ajudar esportistes. També vol ser catalitzadora de programes de fundació i investigació, organització d’esdeveniments

Comentaris