26.09.2022 |

El Saló del Vehicle Lleida Ocasió tanca amb un bon balanç de vendes

Les persones visitants han pogut conèixer quasi 500 vehicles, entre cotxes urbans, utilitaris, compactes, berlines, monovolums, SUV, tot terrenys, esportius, vehicles industrials (furgonetes), motos, bicicletes i autocaravanes

Lleida ocasió
Lleida ocasió
El Saló del Vehicle Lleida Ocasió tanca amb un bon balanç de vendes

Lleida Ocasió, el Saló del Vehicle d'Ocasió, encara la seva 25 a edició amb un bon balanç de vendes –116 unitats– i un alt nivell de satisfacció per part dels expositors.

El 95% dels expositors ha manifestat la seva intenció en repetir la seva assistència a la propera edició

El certamen d'enguany ha destacat per la varietat en la tipologia dels vehicles exposats, tant pel tipus de propulsió (de benzina, dièsel, híbrids, híbrids endollables i elèctrics) com pel ventall de gammes, des d'utilitaris senzills a turismes d'alta gamma.

En el cas dels vehicles elèctrics, s'han exposat turismes, petits camions, motos i bicicletes

Oriol Oró, director de Fira de Lleida, ha manifestat que fires com aquesta "contribueixen a impulsar l'activitat econòmica del territori, en aquest cas l'activitat del sector de l'automoció".

Oró ha recordat també que els resultats d'un saló com aquest "no se centren únicament en les vendes fetes durant els dies de la fira, cal tenir també en compte que molts contactes fets en el certamen es tradueixen en operacions que es fan a posteriori".

Lleida Ocasió s'ha celebrat del 4 al 6 de març amb 30 expositors i quasi 500 vehicles

El Saló del Vehicle Lleida Ocasió tanca amb un bon balanç de vendes
comentaris