28.10.2021 |

DEL 24 AL 29 DE SETEMBRE

Lleida prepara el programa d'actes de les Festes de la Tardor

La reserva d'entrades es realitzarà telefònicament o en línia, de manera esgraonada per dies i espectacles, a través de la plataforma Koobin 

Cartell de les Festes de la Tardor de Lleida 2021.
Cartell de les Festes de la Tardor de Lleida 2021.
Lleida prepara el programa d'actes de les Festes de la Tardor

Ahir 9 de setembre va tenir lloc la presentació del programa de les Festes de la Tardor 2021, que se celebraran del 24 al 29 de setembre.

El cartell de l'edició d’enguany ha estat dissenyat per l’estudi Cr3ativa, amb la Montse Pociello al capdavant

El seu leit motiv 'no hi ha festa sense persones que la vulguin celebrar' cobra molta importància, i es veu reflexat en el cartell.

Entre altres, a la presentació s'ha concretat que es disposarà d'un nou sistema de reserva d’entrades, a través de la plataforma Koobin, amb l’objectiu d’aprendre i revertir tot allò que no va sortir bé a la Festa Major de Maig passada.

La reserva d’entrades es farà de manera esgraonada i, per tant, s’ha recomanat a la ciutadania que faci el registre prèviament perquè és una manera de descongestionar la plataforma

A més, es preveu un sorteig a través de les xarxes de 50 entrades per al concert de Lildami i 50 entrades per al concert de Doctor Prats, i s’habilitaran, en cas necessari, altres mecanismes per no deixar ningú enrere, com per exemple la possibilitat de canviar de lloc el pregó a la plaça de la Sardana en cas que hi hagi molta demanda i se superés l’aforament permès a la plaça Sant Joan, que és de 300 persones.

A banda de la reserva online, s’ha habilitat reserva telefònica (973 23 96 98) per aquelles persones que no tenen coneixements o possibilitats d’accedir a la reserva prèvia online.

Les Festes de la Tardor combinen la tradició amb la innovació: cultura popular, talent emergent, femení, arts en viu... Es manté el nou format de pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de Ferran Aixalà i dos punts neuràlgics: els escenaris de la plaça de la Sardana en el Turó de la Seu Vella i la plaça de Sant Joan. Aquests enclavaments seran els punts neuràlgics però també hi haurà molta activitat d’arts en viu pels carrers i pels diferents barris de Lleida.

Les reserves s’obriran a partir del 15 de setembre, de manera esglaonada i s’anunciarà oportunament la data a partir de la qual es pot reservar cada espectacle o concert

Entre la trentena de propostes musicals cal ressaltar des de les cançons infantils de Dàmaris Gelabert al pop electrònic de Doctor Prats, als èxits d’Ana Mena i el hip hop de Lildami passant pel soul de The Sey Sister a les atmosferes de Mishima i les músiques dels grups lleidatans.

També la recuperació de la Festa de Moros i Cristians, amb les Ambaixades i l'entrada de Gala adaptada a la situació actual i amb un format més reduït; la Nit del Foc amb el Marraco, els Marraquets, Lo Drac Carrincló, els Diables de Lleida, etc.; i .

Per altra banda s’han previst una sèrie d’espectacles familiars i tallers a diferents barris de la ciutat, com ara els jocs de fusta familiars a Cappont (dissabte 25, matí i tarda), els tallers de circ de Trapeteleando a la Bordera (dissabte 25, matí i tarda) o l'espectacle 'Kujira' del Centre de Titelles de Lleida al Secà de Sant Pere (dimecres 29, matí) i Mariola (dimecres 29, tarda).

Cartell de les Festes de la Tardor de Lleida 2021.

Lleida prepara el programa d'actes de les Festes de la Tardor
comentaris