Lleida redueix la freqüència en dues línies de bus urbà per les baixes per Covid-19

La mesura s'aplica aquest divendres i afecta l'L20, durant tot el dia, i l'L3, a la tarda

foto_3572949
photo_camera L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, amb la tinenta d'alcalde Anna Campos i la responsable de l'Institut Municipal d'Ocupació, davant d'un autobús amb el grafisme de la campanya #petjadaIMO - Foto: Salvador Miret

L'Ajuntament de Lleida, amb la concessionària del servei de bus urbà Moventis, ha modificat aquest divendres, 7 de gener, dues línies d'autobusos de la capital del Segrià per les baixes de conductors per Covid-19. En concret, l'L20-Ronda reduirà la freqüència de pas durant tot el dia. Els autobusos cobriran igualment aquesta línia però el servei es farà amb un vehicle menys per la manca de conductors. En el cas de l'L3-Exteriors-Hospitals es veurà afectada per la mateixa mesura però només a la tarda. En aquest cas, les persones que n'hagin de fer ús tenen l'opció d'utilitzar l'L2-Ronda-Hospitals que fa el mateix trajecte en sentit contrari.

Abans de fer aquesta modificació, la Paeria i Moventis han recorregut a la borsa de treball prevista per atendre aquest tipus d'incidències en el servei. Tot i això, s'han hagut de fer els canvis en les dues línies pel repunt de casos positius entre la plantilla i la borsa i perquè els conductors no es poden substituir fàcilment, segons indiquen fonts municipals.

De moment, l'afectació és puntual i es garanteix que el servei es continuï prestant amb el mínim d'incidència possible per als usuaris, expliquen des de l'Ajuntament de Lleida. Amb vista al cap de setmana, es preveu que el servei es mantingui com un dissabte i diumenge habituals. En funció de la incidència de Covid-19 entre els conductors, el servei podria veure's obligat a modificar altres línies i/o més dies, afegeixen. En cas que el servei es veies afectat per més incidències, la informació sobre possibles afectacions s'anirà actualitzant i publicant a través dels comptes de Twitter de la Paeria i de Moventis.

Comentaris