Lleure educatiu per a infants als Casals de Vacances de Setmana Santa

S'han ofert un total de 192 places
El Casal de Vacances de Setmana Santa, aquest matí, a l'Escola Camps Elisis.
Decarregar imatge original
(c) Mario Gascón
photo_camera El Casal de Vacances de Setmana Santa, d'aquest dimecres a l'Escola Camps Elisis - Foto: Mario Gascón

Aquest dijous finalitzen els Casals de Vacances de Setmana Santa que la Paeria organitza per a infants de 3 a 12 anys de la ciutat. Es tracta d'un recurs educatiu que es porta a terme durant els dies de les vacances escolars per tal d'oferir un espai de lleure educatiu i facilitar a les famílies la conciliació de la vida laboral i familiar.

Enguany es realitzen a l'Escola de Pardinyes, l'Escola Camps Elisis i l'Escola Joan XXIII. S'han ofert un total de 192 places, de les quals prop d'un 16% s'han reservat a infants en situació de vulnerabilitat personal i social.

Un grup d'infants, en les activitats dels Casals de Vacances de Setmana Santa
Un grup d'infants, en les activitats dels Casals de Vacances de Setmana Santa - Foto: Mario Gascón 

Els Casals, que tenen lloc del 25 al 28 de març de 8.30 a 14 h, treballen l'educació en valors: la convivència, el respecte mutu, la solidaritat, la tolerància, la sostenibilitat,  etcètera, així com fomentar les competències i habilitats psicomotrius i artístiques. En aquesta edició, un dels eixos centrals dels casals gira al voltant de les aventures d'un detectiu privat que ha de descobrir diferents secrets amb les seves habilitats, observació i raonaments deductius.

El preu dels Casals és de 24,60 euros i existeixen opcions de bonificacions per a famílies monoparentals, nombroses, fills de dones que es troben en situació de violència de gènere, etcètera. 

Aquest projecte està finançat a través del Pla corresponsables (2021‒2023) impulsat per la Secretaria d'Estat d'Igualtat i per la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat i el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris