12 de novembre

La llibreria La Fatal oferirà un taller sobre empatia familiar

L'activitat es basarà en el conte 'A les teves sabates', de Meritxell Garcia
Meritxell Garcia
photo_camera Meritxell Garcia

El proper 12 de novembre, a les 18.00 hores, la llibreria La Fatal de Lleida acollirà el taller de presentació del llibre 'A les teves sabates', de l'autora Meritxell Garcia.

Amb aquesta proposta, es convida al públic a fer un viatge per les emocions gràcies a l'Em, la Mimi i la seva família, els personatges del conte

L'escrit treballa l'empatia cinestèsica movent el cos i l'empatia imaginativa utilitzant les històries que explica el conte.

Al taller guiat per Garcia, es faran preguntes com 'què pensen' i 'com se senten els personatges' perquè grans i petits interactuïn entre ells

D'una manera interactiva i divertida, es vol ajudar a les famílies a recollir eines a través del joc per omplir la seva motxilla d'intel·ligència emocional amb experiències com ara fer preguntes per entendre l'altre, mimetitzar emocions i observar el llenguatge corporal. 

Les famílies s'enduran cap a casa la vivència de l'empatia pràctica, un regal per a fer dels conflictes i els sentiments incòmodes una oportunitat de connexió i d'estimar-se a través d'entendre's millor.

Comentaris