28.11.2021 |

30 D'OCTUBRE

La Llotja de Lleida acollirà l'estrena de l'espectacle 'Dancing Vivaldi'

Es tracta d'una coproducció del Programa d’Alt Rendiment (PAR) en Dansa, l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i l’Orfeó Lleidatà

Dancing Vivaldi
Dancing Vivaldi
La Llotja de Lleida acollirà l'estrena de l'espectacle 'Dancing Vivaldi'

El proper dissabte 30 d'octubre tindrà lloc l'estrena a Lleida de 'Dancing Vivaldi', un espectacle coproduït del PAR en Dansa, l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i l’Orfeó Lleidatà.

Es tracta d'una producció, sota la direcció musical de Pedro Pardo, on es ballarà al ritme de la música barroca de Purcell, de Bach i de Vivaldi

PAR en Dansa és un Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professionals impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellano, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba.

El muntatge, que compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i l’Orfeó Lleidatà dirigit pel compositor, director i pianista Pedro Pardo, coreografia peces importants del barroc, com el Concert núm. 3 de Brandenburg de J.S. Bach, el Suite Abdelazer de H. Purcell i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A. Vivaldi.

Rodolfo Castellanos i Jamal Callender han dissenyat dues coreografies amb les quals mostren un treball coreogràfic que aconsegueix connectar la societat actual i els gustos musicals del segle XXI amb els de fa més de 200 anys.

‘Dancing Vivaldi’ forma part dels actes de celebració del 160è aniversari de l’Orfeó Lleidatà

Després de la seva estrena al Teatre de la Llotja de Lleida, aquest espectacle visitarà la Factoria Cultural de Terrassa (6 i 7 de novembre), Atlàntida de Vic (12 de novembre), Kursaal de Manresa (13 de novembre) i el Teatre Auditori Sant Cugat (14 de novembre).

'Dancing Vivaldi' és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i Supermercats Plusfresc. I compta amb la col·laboració especial la Fundació Teatre de la Llotja de Lleida.

La Llotja de Lleida acollirà l'estrena de l'espectacle 'Dancing Vivaldi'
comentaris