08.08.2022 |

Més de 10.000 persones visiten l'11a edició de Lleida Expo Tren

El Saló del Modelisme i el Lleure Ferroviari de Lleida ha tingut lloc aquest cap de setmana i ha estat organitzat per la revista 'Más Tren'

Lleida Expo Tren
Edició d'enguany de Lleida Expo Tren @FiradeLleida
Més de 10.000 persones visiten l'11a edició de Lleida Expo Tren

Lleida ha acollit aquest cap de setmana l'11a edició de Lleida Expo Tren, el Saló del Modelisme i el Lleure Ferroviari, una cita de referència entre els fidels amants del modelisme a les terres de Ponent.

Segons Raül Valls, organitzador del saló, "enguany hem registrat un increment de visitants aficionats al modelisme, que conformen un públic molt fidel, el que s'ha traduït en un alt volum de negoci, mentre que pel que fa al públic més generalista hi ha hagut una lleugera davallada, d'aproximadament d'un 15%, respecte als 12.000 visitants de la darrera edició".

De cara a l'any del 2023, s'habilitarà un sistema digital de venda anticipada d'entrades per tal d'evitar les cues i es reforçarà la promoció europea 

Respecte a les causes del descens de visitants generalistes, Valls ha explicat que "per un costat, el saló té una part important de públic d'una certa edat que encara és reticent a les concentracions de gent pel tema de la pandèmia i, de l'altre, el canvi de dates de març a maig, motivat per l'ocupació del Pavelló 4 pel Pla Iglú, ha estat un factor desfavorable".

Valls està segur que l'any vinent, quan el saló es porti a terme en les dates habituals (el març), les xifres de visitants tornaran a ser les del 2019.

Lleida Expo Tren, la mostra internacional anual dedicada al lleure i el modelisme ferroviari més important de l'Estat espanyol i del sud d'Europa, s'ha celebrat aquest cap de setmana en els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 80 expositors lúdics i 48 expositors comercials procedents de l'Estat espanyol, Alemanya, Àustria, França, Japó i Suïssa.

El saló ha comptat amb 42 maquetes i 30 clubs i associacions, i ha aplegat uns 500 participants professionals acreditats, entre expositors i el personal que té cura de les maquetes

Més de 10.000 persones visiten l'11a edició de Lleida Expo Tren
comentaris