Més d'un centenar de persones ha gaudit del passatge del terror de l'Horta de Lleida

La cita va tenir lloc el passat dissabte 20 de novembre a la Granja Pifarré

Laberint del terror de la Granja Pifarré
photo_camera Laberint del terror de la Granja Pifarré

El passat dissabte 20 de novembre es va celebrar el primer passatge del terror a la Granja Pifarré, amb el títol 'Crim al Laberint'.

Aquest passatge terrorífic posa punt i final al Laberint de l'Horta dels Pifarré, un indret per on han passat, des del mes d'agost passat, més de 1200 persones

Aquesta activitat seguia el fil conductor del suposat crim d'una jove de l'Horta, l'Eulàlia. Actors i actrius del grup de tetral Hangar van crear diversos espais al laberint de blat de moro on les persones participants havien de descobrir qui havia assassinat l'esmentada jove.

Al llarg del passatge, els visitants havien de seguir pistes d'àudio a través de codis QR, per tal de resoldre el cas, un repte acompanyat de no poc ensurts i sorpreses de la mà de personatges caracteritzats.

En total, més d'un centenar de persones van participar d'aquesta activitat nocturna, una nova ocasió per descobrir els camins i les veïnes i veïns de l'Horta Lleidatana

Els organitzadors de la cita, l'Associació Hangar de Magraners i Granja Pifarré, están molt satisfets amb la rebuda de l'activitat i tenen la intenció de tornar-la a organitzar de cara al 2022.

comentaris