30.11.2022 |

8 D'OCTUBRE

La popular cantant infantil Dàmaris Gelabert torna a Lleida

Activitat adreçada a les famílies amb infants de 0 a 2 anys

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert
La popular cantant infantil Dàmaris Gelabert torna a Lleida

El dissabte 8 d'octubre torna a Lleida la popular cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, una de les icones de l'esfera infantil de la darrera dècada.

Gelabert ha publicat més de 200 cançons i editat 16 discos adreçats als infants

Oferirà, a l'Espai Orfeó, dos tallers familiars titulats 'Crèixer Cantant' (17.00 i 18.30 hores), on es posa en relleu la música com a eina educativa.

Els seus temes s'utilitzen com una eina d'aprenentatge en l'àmbit escolar i familiar pel seu contingut útil en la formació d'hàbits, d'ensenyaments bàsics i valors educatius.

Temes en català que han arribat a tot el món gràcies al seu canal YouTube, que actualment supera els 800 milions de visualitzacions i ha arribat a més de 2 milions de subscriptors. Amb un ampli reconeixement nacional i internacional, s'ha convertit en el canal, íntegrament en català amb més visualitzacions i el primer canal de música en català que obté el Botó d'Or de YouTube.

Gelabert és creadora del mètode Totsona d'Estimulació Musical a l'etapa 0-5 anys i en l'educació especial, basat a entendre la música com el primer llenguatge de l'infant i com una de les millors estratègies educatives.

La popular cantant infantil Dàmaris Gelabert torna a Lleida
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement