Pueyo fa una crida a "evitar que torni" la política del "clientelisme" el 28-M

El candidat d'ERC per a la Paeria de Lleida anima a votar pel seu grup per donar continuïtat a la Lleida republicana i apunta que la ciutat pot escollir "entre frivolitat o honestedat i entre passat o futur"
El president d'ERC, Oriol Junqueras, amb l'alcalde i candidat a la reelecció a la Paeria, Miquel Pueyo, a l'acte central de campanya del partit a Lleida, al pavelló dels Magraners - Foto: Laura Cortés
photo_camera El president d'ERC, Oriol Junqueras, amb l'alcalde i candidat a la reelecció a la Paeria, Miquel Pueyo, a l'acte central de campanya del partit a Lleida, al pavelló dels Magraners - Foto: Laura Cortés

El president d'ERC, Oriol Junqueras, acusa el PSC de posar en risc el futur de Ponent negant a aquest territori la modernització del reg i del ferrocarril. Ho va dir en l'acte central de campanya d'ERC a Lleida, celebrat aquest dilluns al vespre al pavelló de Magraners. Hi van participar també la secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta; la consellera d'Acció Exterior i UE, Meritxell Serret; l'alcalde i candidat a la reelecció a la Paeria, Miquel Pueyo, i la tinent d'alcalde Jordina Freixanet, que ha fet una crida a "omplir de groc" les urnes el 28-M. En aquest sentit, Pueyo va recordar que aquestes eleccions municipals van de triar "entre passat i futur" i va alertar que Lleida no pot tornar a la política "del clientelisme".

Junqueras també va demanar que els ciutadans no es deixin "contagiar" pel missatge derrotista que alguns volen imposar. "No deixeu que ningú us digui que estem pitjor que mai perquè no és veritat. No és veritat ni en termes econòmics ni polítics", va dir. El president d'ERC també va recordar que "tenim una partida pendent".

Oriol Junqueras, president d'ERC:

Volem posar les urnes i volem guanyar prou perquè ningú ens pugui negar la victòria, guanyar prou perquè la comunitat internacional ens la reconegui, i per això cal que ERC guanyi a tot arreu i sigui present en totes les institucions

En la seva intervenció, Pueyo va fer una crida a anar a votar massivament perquè Lleida "continuï sent una ciutat republicana" i va alertar que aquest diumenge 28 de maig, a Lleida s'haurà d'escollir "entre frivolitat o honestedat i entre passat o futur". "El 2019 els ciutadans van dir prou al clientelisme, a les decisions preses en el reservat d'un restaurant, a un PSC que va treure importància a la violència física patida pels ciutadans l'1-O, va dir prou al 155, a la complicitat del PSC que va permetre l'espoli del Museu de Lleida", ha recordat. "I no oblideu que si els cal, després del 28-M tornaran a unir-se", va afegir.

Pueyo també va fer èmfasi en tota la feina feta durant aquest mandat i en els projectes desencallats, "malgrat el deute que ens va deixar el PSC a la Paeria, la Covid-19 o la crisi econòmica"

Durant l'acte, la tinent d'alcalde Jordina Freixanet, número 2 a les llistes d'ERC, va fer una crida a "omplir les urnes de groc" aquest diumenge, a Lleida i a tot el territori, perquè "som gent de paraula, que no canvia de nom ni d'estratègia" i "ja ho sabeu, si nosaltres no hi anem, ells tornen", va dir.

Comentaris