El regidor d'ERC de Mollerussa Narcis Romà s'incorpora a l'equip de govern de Lleida

Narcís Romà s'incorpora al consistori en qualitat d'expert en màrqueting digital i promoció econòmica, i com assessor al Gabinet d'Alcaldia

 

Narcís Romà primer de la dreta amb el grup d'ERC
photo_camera Narcís Romà primer de la dreta amb el grup d'ERC

El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Mollerussa, Narcís Romà s'incorpora a l'equip de govern de la Paeria de Lleida com a nou assessor al Gabinet d'Alcaldia. El mollerussenc cobrirà la plaça que havia quedat vacant com a assessor tècnic especial de coordinació.

Narcís RomàNarcís Romà s'incorpora al consistori en qualitat d'expert en màrqueting digital i promoció econòmica. És soci i director de l'empresa Xtrategics i també professor de màrqueting a la Universitat de Lleida. Així mateix, és el president de la Federació comarcal d'ERC al Pla d'Urgell des del 2011, i des del 2015 també és regidor de l'Ajuntament de Mollerussa.

La vacant es va produir al mes de juny després que la persona que llavors l'ocupava, Mariama Sall, fos nomenada regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2020 en substitució de Regina Cairol. Narcís Romà rebrà una dotació econòmica anual de 44.000 euros per la seva nova tasca d'assessor tècnic especial de coordinació del gabinet d'alcaldia.

Comentaris