SUPSA Supermercats, premiats per l’Ajuntament de Lleida per la seva acció social i solidària a la ciutat

La cadena de supermercats lleidatana ha rebut per onzena vegada el premi Empresa Solidària, atorgat a aquelles empreses que durant l’any han contribuït a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social

Rafel Oncins, director de RSE de Plusfresc recibe el premio por parte del Ayuntamiento de Lleida
photo_camera Rafel Oncins, director de RSE de Plusfresc rep el premi per part de l'Ajuntament de Lleida

SUPSA Supermercats Pujol, empresa propietària de Plusfresc, ha estat reconeguda per onzena vegada per l’Ajuntament de Lleida amb el premi Empresa Solidària. El guardó distingeix a les empreses que al llarg de l’any han realitzat accions socials a la ciutat de Lleida, i dona visibilitat a la contribució que es fa des del sector empresarial per tal de construir una societat millor.

La companyia fa anys que col·labora amb diverses entitats socials per ajudar a posar en marxa els seus projectes solidaris en la lluita contra la pobresa i l’exclusió. Enguany, han estat l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), l’Instituto de Trabajo social y de Servicios Sociales (INTRESS) i la Fundació Verge Blanca, qui han proposat que SUPSA fos reconeguda amb aquesta distinció que atorga l’Ajuntament de Lleida amb motiu de la celebració del Dia de la Justícia Social.

Per a nosaltres és un honor que se’ns reconegui d’aquesta manera a Lleida, la ciutat on vam néixer. A Plusfresc creiem que les empreses també podem contribuir a la construcció d’una societat més justa", ha assenyalat Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc

En aquest sentit, ha afirmat que "en línia amb un dels nostres principals compromisos, participem de diverses iniciatives i col·laborem amb fundacions i associacions que milloren el nostre entorn més pròxim i que tenen com a objectiu estar al costat dels més vulnerables”.

Des de la seva creació, Plusfresc ha mantingut un fort compromís amb el seu entorn més pròxim impulsant iniciatives destinades a millorar la qualitat de vida d’aquells qui es troben en situacions vulnerables, i en la lluita per la igualtat social. A més a més, la companyia també compta amb el suport dels seus clients, els quals s’impliquen a les iniciatives per a ajudar a aconseguir els propòsits establerts.

Comentaris