28 de gener

Teatre del Talión pujarà a l'escenari del Teatre de l'Escorxador per una bona causa

La companyia lleidatana donarà la recaptació íntegra de la taquilla al projecte 'Construyendo Sueños', a favor de l’escolarització d'infants a El Salvador

Companyia Teatre del Talión
photo_camera Companyia Teatre del Talión

La companyia de Teatre del Talión torna a Lleida amb la reestrena de la seva obra més veterana, 'ISOP', el pròxim divendres 28 de gener.

'ISOP' s'interpretarà al Teatre de l’Escoxador a les 20.30 hores

La recaptació íntegra d'aquesta trobada (cada entrada té un preu de 12 euros) es destinarà al projecte solidari 'Construyendo Sueños' que du a terme el Padre Sivatte a El Salvador i que té com a principal objectiu l’escolarització d'infants d’aquell país.

El coordinador de la companyia, Jorge Culleré, ha assenyalat que l’actuació a la capital del Segrià “sempre és una alegria, ja que durant l’any el gruix d’actuacions s’han fet fora de les terres de Lleida”. En aquest sentit, posa en valor el caire benèfic de la cita.

Les entrades per assistir al teatre es poden adquirir a través de bizum (indicant el nom i nombre d’entrades) al telèfon 620 611 927; es poden reservar i pagar-les a taquilla, o adquirir directament el dia de representació. 

Pel que fa a l'obra 'ISOP', també com 'La Guineu i la Parra', està escrita per Guilherme Figueiredo i des que el Talión la va estrenar l’any 2010, porta gairebé 50 representacions. Versa sobre l’enfrontament de l’esclau Isop i el polític Xantos i el triangle amorós que s’estableix amb la dona del polític, la Cleia.

'ISOP' és un cant a l'alegria, a la llibertat i a l'amor, el retrobament de tot allò que fa de la vida un esclat de joia i de llum

Comentaris