04.12.2021 |

Lleida obra la convocatòria del 'Buc-Lab 2022' per donar suport als seus joves músics

Es tracta d'una iniciativa que vol donar suport a la creació i la difusió de les formacions musicals emergents de la ciutat de Lleida

Buc-Lab 2022
Buc-Lab 2022
Lleida obra la convocatòria del 'Buc-Lab 2022' per donar suport als seus joves músics

La Paeria de Lleida ha convocat per segon any el projecte 'Buc-Lab' i els Bucs musicals 'El Mercat', una iniciativa orientada a donar suport a la creació i difusió de les formacions musicals emergents de la ciutat.

El programa, dirigit als joves d’entre 14 i 30 anys, inclou tutoria, acompanyament personal i assessorament musical per part del personal tècnic dels Bucs que s’encarregaran d’aportar experiència i consells a les propostes seleccionades, a més d’acompanyar-los als assajos, gravació i preparació del directe.

També, de manera puntual, comptarà amb els serveis tècnics d’agents externs als bucs i ampli coneixement del sector

Segons cada artista, es confeccionarà un calendari de treball consensuat amb els tècnics dels bucs, que pot incloure residència als bucs d’assaig, gravació d’un EP a l'estudi, preparació del directe (stage a escenari), formació en difusió, comunicació i management dins del sector i actuacions a espais culturals de Lleida.

Totes les candidatures participaran en una fase selecció de la qual se’n triarà un màxim de 6 propostes, que passaran a les audicions de la fase final.

En aquesta fase final, un jurat format per músics i professionals relacionats amb el sector musical escollirà un màxim de tres propostes, que passaran a formar part del projecte 'Buc-Lab'

La inscripció és gratuïta i les persones interessades a participar ho podran fer fins l'11 de desembre omplint un formulari.

Lleida obra la convocatòria del 'Buc-Lab 2022' per donar suport als seus joves músics
comentaris