Al voltant de 1.500 infants lleidatans descobriran la ciència al Lab 0_6

Aquest projecte estarà instal·lat al Mercat del Pla fins al 25 de febrer i convida a experimentar tot jugant

Taller Lab 0_6
photo_camera Taller Lab 0_6

Prop de 1.500 infants d'un total de 24 d'escoles bressol i d'educació infantil de la demarcació de Lleida passaran fins al 25 de febrer per la instal·lació Lab 0-6, situada al Mercat del Pla.

Es tracta d'una iniciativa de la Universitat de Manresa-Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya per apropar la ciència als més menuts i despertar vocacions científiques

Es tracta d'un espai de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica dels més petits a través d'una quinzena de propostes d'experimentació obertes sobre forces, magnetisme, medi natural, energia, moviment etc. perquè infants de 0 a 6 anys descobreixin aquests conceptes i fenòmens tot jugant, i després puguin continuar treballant-los a l'aula.

La visita dels infants s'inicia amb una breu presentació a càrrec de la mestra Laura Sanz, del Lab 0_6 de la Universitat de Manresa que dona pas a una hora d'interacció amb els diferents materials i recursos ludicocientífics.

Al finalitzar la sessió, nens i nens i docents comparteixen les idees i experiències que han sorgit durant la seva experimentació al Lab, una experiència qualificada de molt positiva i necessària.

El Lab 0_6 també estarà obert gratuïtament per a famílies els propers dissabtes 5 i 12 de febrer, dies que també hi trobaran el Lab sobre rodes 0-3, una proposta pensada especialment per als infants del primer cicle de l'educació infantil

Comentaris