200 persones amb discapacitat gaudeixen d’una matinal de màgia a Montgai

Han participat Acudam de Mollerussa, Alba de Tàrrega, Amisol de Solsona, Aspamis de Torrefarrera, l’Estel de Balaguer, Plançó de Lleida, Talma de Juneda, Sjd-Almacelles i Ilersis i Aspros, de Lleida.

Montgai discapacitats Interior
photo_camera Els assistents han participat en un taller on han après a fer trucs de màgia

La segona jornada de la 7a edició de la Fira de Màgia al Carrer de Montgai ha estat dedicada aquest divendres a persones amb discapacitat, amb la qual 200 persones amb dificultats, d’una desena de centres que formen part de la Federació ALLEM, han participat en una matinal plena de màgia i sorpreses. Després d'una xocolatada, els assistents han gaudit d’un espectacle i d’un taller on han après a fer senzills de trucs de màgia, tot a càrrec de l’associació Mags per l’Esperança.Montgai discapacitats Recurs

L’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, ha explicat que “amb aquesta jornada solidària Montgai Màgic pretén obrir-se a tots els sectors de la població, en especial a aquells més sensibles i amb especials dificultats”.

Entre els centres participants hi havia Acudam (Mollerussa), Alba (Tàrrega), Amisol (Solsona), Aspamis (Torrefarrera), l’Estel (Balaguer), Plançó (Lleida), Talma (Juneda), Ilersis (Lleida), Aspros (Lleida) i Sjd-Almacelles.

El cap de setmana el certamen acollirà 43 espectacles amb més de noranta passes

Recordar que el cap de setmana, Montgai acollirà l’actuació de mig centenar de mags procedents de diferents punts de l’Estat espanyol i fins i tot de l’estranger, amb edats compreses entre els 5 i els 80 anys, que oferiran fins a 43 espectacles diferents, amb una xifra rècord de més de noranta passes, que es portaran a terme en 12 escenaris que s’habilitaran al nucli urbà de la població.

En aquesta edició de Montgai Màgic destaca l’actuació de tres campions: el mag Ismael Civiac, campió mundial de màgia al carrer; Raul Black, campió europeu i espanyol de màgia en grans il·lusions, i Daniel Garber, campió llatinoamericà especialitzat en màgia infantil.

Es completarà l'oferta amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d’expositors. 

Comentaris