El músic balaguerí Xavier Monge presentarà el seu nou disc dins el cicle de Música als Castells

El 25è cicle de Música als Castells arriba a Balaguer el diumenge dia 13 d'agost amb la col·laboració de la Fundació Castells Culturals de Catalunya

balaguer musica interiro
photo_camera Moment de la presentació del concert, amb l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal; el regidor de cultura, Joan Biscarri, i el músic i compositor balaguerí, Xavier Monge

El 25è cicle de Música als Castells arriba a Balaguer el diumenge dia 13 d'agost amb la col·laboració de la Fundació Castells Culturals de Catalunya. El Castell Formós de Balaguer va acollir dimarts la presentació del concert, acte que va comptar amb la presència de l'alcalde de la capital de la Noguera, Jordi Ignasi Vidal; el regidor de cultura, Joan Biscarri, i el músic i compositor balaguerí, Xavier Monge.

Monge presentarà el seu nou disc Poemes dispars amb la seva formació de jazz Xavier Monge Quartet i la veu de la cantant Viktorija Pilatovic. La solista lituana interpretarà un seguit de composicions musicals sobre textos de diferents poetes anglesos i americans, escrits pel músic balaguerí. D'altra banda, el quartet que l'acompanyarà a dalt de l'escenari estarà format per Ignasi González (contrabaix), Roger Gutiérrez (bateria), Jaume Sanchís (saxo tenor) i Xavier Monge (piano).

El concert, dins el cicle de Musica als Castells, es podrà gaudir al Castell Formós de Balaguer el diumenge dia 13 d'agost a les 10 de la nit. Les entrades es poden adquirir al preu de 5 euros anticipadament a l'Oficina de Turisme de Balaguer i el mateix dia del concert al Castell Formós.

Comentaris